Kloostercast: samenwerking Berne Media en KRO-NCRV

2 oktober 2024

Vanaf zondag 1 december 2024 vinden kerkgangers een QR-code van de Kloostercast op de achterpagina van de misboekjes De zondag vieren. In dit vierde seizoen werkt Berne Media samen met KRO-NCRV aan de podcast over de verrassende actualiteit van eeuwenoude kloosterwijsheid.

De Kloostercast biedt in vijf minuten een inspirerende start van de dag. Bekende gasten zoals Joost Jansen (Abdij van Berne), Thomas Quartier, Maria van Mierlo en Nadia Kroon gaan in op actuele thema’s als verlangen, armoede en mentale gezondheid, en laten zien hoe relevant kloosterkennis vandaag de dag nog is.

Nieuw dit seizoen is dat de Kloostercast elke zondag aansluit bij de evangelielezing van die dag. In De zondag vieren lees je de evangelietekst terug. Daarnaast stellen bekende presentatoren van KRO-NCRV levensvragen aan de kloosterlingen. Je kunt het nieuwe seizoen, evenals de vorige, beluisteren via je favoriete podcastapp of op kro-ncrv.nl/kloostercast.

Andere berichten

Liturgische jaarkalender

In de liturgische jaarkalender vind je een overzichtelijk schema de zondagen en feesten. Download hem hieronder:

Ontvang nog meer inspiratie

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang in je email nog meer suggesties en materiaal voor inspirerende vieringen.

"*" geeft vereiste velden aan