Nieuw Overzicht van de Gezangen

29 september 2024

Het nieuwe Overzicht van de Gezangen voor het liturgische jaar 2024-2025 is nu beschikbaar. Dit eerste deel beslaat de periode van de eerste zondag van de advent tot en met Goede Vrijdag en bevat alle gezangen uit de misboekjes De zondag vieren.

De redactie van Berne Media heeft het repertoire voor liturgische gezangen in deze editie uitgebreid. Je vindt onder andere een nieuw alleluia voor de advent, gebaseerd op een gregoriaanse melodie, en enkele gezangen speciaal voor het feest van de Opdracht van de Heer, dat in 2025 op een zondag valt.

Daarnaast markeert 2025 een jubeljaar. Het lied ‘Vlam van liefde, hoop die ons doet leven’, speciaal voor dit jubeljaar geschreven, is ook opgenomen in het overzicht.

Abonnees ontvangen de nieuwe bundel automatisch. Wil je ook het Overzicht van de Gezangen ontvangen? Klik dan op de knop hieronder voor meer informatie en om te bestellen.

Andere berichten

Liturgische jaarkalender

In de liturgische jaarkalender vind je een overzichtelijk schema de zondagen en feesten. Download hem hieronder:

Ontvang nog meer inspiratie

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang in je email nog meer suggesties en materiaal voor inspirerende vieringen.

"*" geeft vereiste velden aan