omslag_na_COVID

Vlugschrift van inspiratie en hoop in onzekere tijden

Heeswijk, 23 juni 2020

Kunnen we straks spreken van Vóór en Ná Corona zoals van Voor en Na Christus? Is corona een gamechanger, een keerpunt in de geschiedenis? Of zal zodra er een vaccin is alles toch bij het oude blijven?

Op zondagmiddag 5 juli a.s. vindt de boekpresentatie plaats van ‘Wat doen we met deze crisis? Na COVID-19’. De uitgeverij van Abdij van Berne heeft voor dit vlugschrift bevlogen mensen uit haar directe netwerk en met een specifieke deskundigheid gevraagd hun persoonlijke en professionele licht te laten schijnen op de coronacrisis en lijnen uit te zetten naar de toekomst. Hun bijdragen vormen een krachtig pleidooi om de coronacrisis aan te grijpen voor duurzame veranderingen en bieden handreiking vanuit diverse invalshoeken voor inspiratie, bezinning en debat.

‘De oorzaken én de oplossingen van de coronacrisis zijn diep verweven met onszelf, ons gedrag en onze keuzes.’ – duurzaamheidsondernemer Anne-Marie Rakhorst

Met medewerking van Anne-Marie Rakhorst (duurzaamheidsondernemer), Eric van Gorp (viroloog), +Jan Hendriks (bisschop van Haarlem-Amsterdam), Frits van der Meer (bestuurskundige), René Peters (politicus), René Grotenhuis (expert ontwikkelingssamenwerking) en Joost Jansen o.praem. (Abdij van Berne).

Boekgegevens
Wat doen we met deze crisis? Na COVID-19
112 pagina’s | ISBN: 9789089724120 | e-book: 9789089724137 | Prijs € 9,99 | Verwacht: 05-07-2020
Een uitgave van Berne Media | uitgeverij abdij van berne
Aanmelden voor de boekpresentatie kan hier. Wegens coronavoorschriften is het verplicht u aan te melden met uw voor- en achternaam, adres en e-mailadres.