Laetare

Tijdschrift voor liturgie en kerkmuziek

Laetare wil lezers enthousiasmeren om liturgie zo breed en diep mogelijk te verkennen. Liturgie als ruimte waarin de ontmoeting met God mogelijk wordt.

Laetare biedt achtergronden en ontwikkelingen van vieren in de 21e eeuw, publiceert interviews met liturgisch betrokkenen, bespreekt oude en nieuwe liederen, en geeft tekst-, beeld- en liedsuggesties voor de eredienst.

Laetare is de opvolger van het tijdschrift Eredienstvaardig. Het is een kerkonafhankelijk, oecumenisch kwartaalblad voor de kerkdienst en alles wat daarmee in ruime zin verband houdt. Het wordt gemaakt voor allen die betrokken zijn bij de liturgie, voorgangers, musici, ambtsdragers, werkgroepen eredienst en iedereen die verder meewerkt aan of geïnteresseerd is in de bouwstenen voor de bijeenkomsten van gelovigen en godzoekers. Laetare wordt, in opdracht van de Stichting Eredienstvaardig, uitgegeven door Berne Media

Tijdschrift_laetare

Abonnementen

Neem een jaarabonnement (vijf nummers)
Nederland: € 35,50
Buitenland: € 56,-
Studenten: € 27,-

Neem een proefabonnement (drie nummers)
Nederland: € 18,-

Abonnementenadministratie
Heb je vragen over jouw abonnement of wil je een wijziging doorgeven? Mail naar: administratie@bernemedia.com

 

Losse exemplaren

Nederland: € 7,70 (excl. verzendkosten)
Buitenland: € 7,70 (excl. verzendkosten)

Losse exemplaren zijn, zolang de voorraad strekt, verkrijgbaar via Berneboek.com en Berne boek- en abdijwinkel in Heeswijk-Dinther.

 

 

Secretariaat Stichting Eredienstvaardig
Cees Breunese, Lisdodde 9, 7909 HJ  Hoogeveen
eredienstvaardig@gmail.com

Redactie
Ekkehard Muth (hoofdredacteur) | Ellen van der Sar (redactiesecretarisredactie@tijdschriftlaetare.nl) | Stefan Belderbos | Ko Joosse | Anne Meta Kobus-Gerritsen | Gerben Mourik | Gertjan de Pender | Hester Radstake

Eindredactie
n.ancher@bernemedia.com

Opgave en informatie advertenties
Berne Media
0413 29 34 80  administratie@bernemedia.com