Jan Joosten vertelt kerstverhalen voor jong en oud

Donderdag 17 december 2020
10:00 uur voor volwassenen
15:00 uur voor kinderen met (groot)ouders

Berne boek- en abdijwinkel
Abdijstraat 53
5473 AC Heeswijk-Dinther

Toegang gratis

Aanmelden verplicht via: activiteiten@bernemedia.com
Ruimte voor maximaal 10 personen per vertelling.

Aanmelden is verplicht. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging. Wegens richtlijnen van het RIVM is er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.
Berne boek- en abdijwinkel maakt plaats voor 1,5 meter per persoon en stelt desinfectiemiddelen beschikbaar. Mondkapje verplicht.

Sinterklaas is inmiddels vertrokken en gaat nu in Spanje ‘thuiswerken’. En dat betekent, dat het Kerstfeest met rasse schreden nadert. Over Kerstmis zijn een heleboel vertelsels en boeken.

Op donderdag 17 december vertelt Jan Joosten kerstverhalen voor jong en oud. In de ochtend vertelt hij kerstverhalen van Godfried Bomans aan volwassenen om 10:00 uur. In de middag om 15:00 uur vertelt hij aan kinderen en hun (groot)ouders een verhaal over de dieren in de stal en over een dennenboompje.

Jan Joosten heeft jaren in de gezondheidszorg gewerkt en vertelde daar verhalen bij feestelijke gebeurtenissen aan kleine en grotere groepen. Verhalen dragen humor en tragiek in zich, relativeren en zetten je aan het denken. Kortom: het verhaal gaat met je aan de haal!

Hebt u even genoeg van het thuiszitten of thuiswerken en wilt u een half uurtje wat anders?

Kom dan eens luisteren in Berne boek- en abdijwinkel, u bent van harte welkom!