omdat_ik_van_je_rouw

“Ik voel je in de stilte”

-Een citaat uit het unieke boekje Omdat ik van je Rouw

Heeswijk, 13 oktober 2020

In tijden van Covid-19 en de anderhalve-meter samenleving is het lastig om elkaar iets simpels als een hand of een omhelzing te geven in periode van verdriet en rouw. Wij willen toch het liefst mensen een warm hart toe dragen en hen steun kunnen bieden.

Het leven, maar ook de dood, is soms best pittig. Af en toe is het fijn gestimuleerd te worden om te kunnen huilen, of om herkenning te vinden in verdriet of de zwarte humor die daar ook bij hoort. Het unieke boekje Omdat ik van je Rouw kan troost bieden, waar verdriet soms te groot is om te dragen. Het boekje bevat korte, op zichzelf staande teksten en nodigt uit om eigen gevoelens op papier te zetten door de lege pagina’s. Gedenken is leven! 

Ieder mens maakt van alles mee in dit kostbare leven. Je mag leren, je ontwikkelen, liefhebben. Maar ook loslaten. En dat loslaten is vaak het moeilijkste stuk. Er is geen eensluidende manier voor rouw. Eenieder verwerkt op een eigen manier, in een eigen tempo.

Hopelijk motiveert het lezen van de teksten om eigen gedachten, mijmeringen en kronkels op te schrijven bij de lege pagina’s die hiervoor uitnodigen. Zo wordt het boekje eigen.

Er staan korte, op zichzelf staande teksten in. Sla het open, lees en schrijf.

Nadja van Driel (1972) is altijd op zoek naar nieuwe invalshoeken, momenten en ervaringen om het leven te bezien. Ze noemt zichzelf een door het leven struinend levensonderzoeker. 

Met de camera als oog, met muziek voor de oren en nu met haar hand om een pen geklemd. Zoals ze zelf zegt: “Het leven en de dood zijn soms best pittig.”

Boekgegevens
Omdat ik van je Rouw
Paperback | 36 pagina’s | ISBN: 9789089724151 | Prijs € 11,95 | Verwacht: 20-10-2020
Een uitgave van Berne Media | uitgeverij abdij van Berne

Presentatie
Op dinsdag 20 oktober om 18:30 uur vindt de boekpresentatie van Omdat ik van je Rouw plaats in de Berne boek- en abdijwinkel, te Heeswijk. Meer informatie: www.bernemedia.com/agenda