omslag_na_COVID

 

In ontspannen sfeer spreken over het ‘hoe verder’ na deze crisis

Heeswijk, 22 juli 2020

Berne Media, de uitgeverij van Abdij van Berne, heeft sinds lange tijd weer haar armen mogen openen voor bezoekers tijdens hun eerste presentatie. Dit mini-symposium over de recent verschenen uitgave Wat doen we met deze crisis? is met een klein gezelschap uitgedraaid tot een zeer leervolle en interessante middag.

Berne Media heeft dit mini-symposium tot een succes weten te maken. Na de nodige getroffen maatregelen rondom corona en de communicatie naar buiten toe mogen wij niet klagen over het verloop van deze middag. Gezamenlijk gezeten in de kerk van Abdij van Berne hebben de auteurs vanuit hun professionele en persoonlijke deskundigheid hun licht laten schijnen op de coronacrisis en lijnen uitgezet naar de toekomst.

Norbertijn Joost Jansen, geestelijk leidsman van de uitgeverij, heeft het voortouw genomen en het mini-symposium vormgegeven. Er vormden zich gesprekken tussen auteurs en bezoekers, wat tot een interessant debat leidde. Beide partijen reikten elkaar daarbij een symbolische hand. Na afloop werden deze gesprekken voortgezet in ons proeflokaal onder het genot van een abdijbiertje.

De bijdragen van Anne-Marie Rakhorst (duurzaamheidsondernemer), Eric van Gorp (viroloog), +Jan Hendriks (bisschop van Haarlem-Amsterdam), Frits van der Meer (bestuurskundige), René Peters (politicus), René Grotenhuis (expert ontwikkelingssamenwerking) en Joost Jansen o.praem. (Abdij van Berne) zijn in dit vlugschrift van inspiratie en hoop samengebracht.

Om u te laten proeven van de sfeer hebben wij een filmpje laten maken van deze interessante middag. U vindt het filmpje hier:

Het boek is nu tijdelijk verkrijgbaar zonder verzendkosten met de code: COVID. De actie duurt tot 1 augustus 2020. Meer over het boek: