Downloads

Op deze pagina bieden wij u graag een aantal downloads aan.
De meeste zijn pdf-documenten. Mocht u nog niet beschikken over een Pdf-reader dan kunt u de nieuwste versie van dit programma gratis downloaden op de website van Adobe door hier te klikken.

Digitale Handreiking (zondagen)

Abonnees van de Liturgische handreiking voor zondagen en feestdagen kunnen de digitale versie van deze uitgave downloaden via de speciale pagina Downloads voor abonnees.

 

Misboekjes

Muziek

Alleluia Refreinen
Hieronder vindt u twee Alleluia-refreinen gecomponeerd door Wouter van Belle, met de begeleiding. Bij de ene Alleluia vindt u twee verschillende psalmtonen, bij de andere twee chants.
 Alleluia – 1A
 Alleluia – 1B
 Alleluia – 2

Psalm 19
Wouter van Belle maakte op verzoek van de Werkgroep voor Liturgie Heeswijk in samenwerking met de redactie van het Gregoriusblad een compositie van psalm 19 in de vertaling van A. Bronkhorst. Psalm 19 is één van de ‘communepsalmen’: psalmen die altijd gekozen mogen worden als antwoordpsalm, in de ‘tijd door het jaar’. De psalm is opgenomen in het Muziekkatern bij het Gregoriusblad (december 2012) waarin enkele nieuwe liturgische composities van diverse componisten zijn opgenomen. Voor informatie: zie www.nsgv.nl (> Service > Gregoriusblad)

 U kunt hier de psalm downloaden met een orgelbegeleiding en een meerstemmige zetting van het refrein.

Gezongen Zegenbeden
Wouter van Belle componeerde voor ons twee zegenbeden uit het Altaarmissaal, die door ons op verschillende zondagen zijn opgenomen in onze uitgave De zondag Vieren. U kunt hier de partituren (voorganger, volk + vierstemmig koor, orgel) downloaden:
• Moge de Heer u zegenen
 Moge de almachtige God