Boekpresentatie

Omdat ik van je Rouw 

Dinsdag 20 oktober 2020
18:30 – 20:00

Berne boek- en abdijwinkel
Abdijstraat 53
5473 AC Heeswijk-Dinther

Toegang gratis 

Aanmelden via: VOL

Nadja_van_Driel

Aanmelden is verplicht. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging. Wegens richtlijnen van het RIVM zijn er beperkte plaatsen beschikbaar.

omdat_ik_van_je_rouw

Ieder mens maakt van alles mee in dit kostbare leven. Je mag leren, je ontwikkelen, liefhebben. Maar ook loslaten. En dat loslaten is vaak het moeilijkste stuk.

Er is geen eensluidende manier voor rouw. Eenieder verwerkt op een eigen manier, in een eigen tempo.

In dit boekje staan teksten, verhaaltjes en rijmelarijen die over allerlei vormen van rouw gaan. Met de teksten hoopt Nadja van Driel eenieder te ondersteunen die, in welke vorm dan ook, rouw kent.

Daarnaast hoopt ze ook uitdaging te bieden om zelf te schrijven. Hopelijk motiveert het lezen van de teksten om eigen gedachten, mijmeringen en kronkels op te schrijven.

Tussen de verhaaltjes zijn lege bladzijdes om zelf te vullen. Zo wordt het boekje eigen. Nadja hoopt dat ze troost bieden, waar verdriet soms te groot is om te dragen. Of waar verdriet omslaat in boosheid, dat het een weg naar buiten mag vinden.

Het leven, maar ook de dood, is soms best pittig. Af en toe is het fijn gestimuleerd te worden om te kunnen janken, of om herkenning te vinden in verdriet of de zwarte humor die daar ook bij hoort.

In dit boekje staan korte, op zichzelf staande teksten. Er is geen specifieke volgorde. Sla het open en lees. En schrijf.

Na afloop van de presentatie is het mogelijk om het boek aan te schaffen en te laten signeren door Nadja van Driel.