De Berne Media-app

We bieden u de mogelijkheid om onze uitgaven te downloaden en te lezen via uw smartphone of tablet.

Download de app, meld u aan en begin meteen met lezen.

U kunt de app installeren door op de voor u geschikte onderstaande link te klikken.

Apple iOS: https://apple.co/2yOdf2m
Android: https://bit.ly/2zL3O4j

U kunt ook met uw mobiel de app downloaden door de camera op uw apparaat te openen. Houd de camera boven de voor u relevante QR-code. U wordt dan direct doorgestuurd naar de Google Playstore of Applestore waar u de app kunt downloaden.
QR_code_android                       QR_code_apple_iOS
Android                                   Apple iOS

Wat kunt u met de app:
Natuurlijk kunt u onze e-boeken lezen door ze aan te schaffen. Maar u kunt nu ook een abonnement nemen op het tijdschrift Vieren en onze misboekjes De Zondag Vieren of De Vierende Kerk.

Daarnaast kunt u in onze app ook de dagmeditaties lezen of luisteren naar onze podcasts waarin sprekers u inspiratie, bezinning of spiritualiteit bieden.

Via de app kunt ook onze site www.katholiek.nl bezoeken. Katholiek.nl is een digitale uitgave van Berne Media met nieuws, lifestyle, cultuur, media en achtergrondartikelen over de rooms-katholieke kerk.

DE ZONDAG VIEREN
De Zondag Vieren is ter ondersteuning voor de zondagse liturgie. Hierin wordt de gehele viering afgedrukt met een katern van liederen die passen bij de Schriftteksten van de zondag. Op de laatste pagina staan teksten ter verdieping en bezinning. Een persoonlijk jaarabonnement kost € 35,99 voor 60 uitgaven per jaar.

DE VIERENDE KERK
Voor de zondagse liturgieviering maken we ook De Vierende Kerk in zwart-wit. Hierin vindt u de zondagse liturgie, zonder liederenkatern. Een persoonlijk jaarabonnement op De Vierende Kerk bedraagt € 26,99 per jaar voor 60 uitgaven per jaar

VIEREN
Het tijdschrift Vieren, voor Liturgie en Spiritualiteit verschijnt 4 keer per jaar. In Vieren komen actuele thema’s op het snijvlak van liturgie-spiritualiteit en de pastorale praktijk van de geloofsgemeenschappen aan bod.

Vieren bestaat uit twee delen: het digitale magazine, volledig in kleur, en het gebruiksklare digitale werkschrift in zwart-wit. Het abonnement voor het tijdschrift Vieren kost € 19,99  per jaar.

Klik hier voor alle jaarabonnementen

 

Voor informatie over de diverse abonnementsvormen:
T. 0413-293480
E. administratie@bernemedia.com