Abonnementen

We bieden u de mogelijkheid om onze uitgaven te downloaden en te lezen via uw smartphone of tablet.

Download de app

Wat kunt u met de app:
Natuurlijk kunt u onze e-boeken lezen door ze aan te schaffen. Maar u kunt nu ook een abonnement nemen op het tijdschrift Vieren en onze misboekjes De Zondag Vieren of De Vierende Kerk. 

Vieren_022020

Het tijdschrift Vieren, voor Liturgie en Spiritualiteit verschijnt 4 keer per jaar. In Vieren komen actuele thema’s op het snijvlak van liturgie-spiritualiteit en de pastorale praktijk van de geloofsgemeenschappen aan bod.

Vieren bestaat uit twee delen: het digitale magazine, volledig in kleur, en het gebruiksklare digitale werkschrift in zwart-wit. Het abonnement voor het tijdschrift Vieren kost € 19,99  per jaar.

De_Zondag_Vieren_pinksteren

De Zondag Vieren is ter ondersteuning voor de zondagse liturgie. Hierin wordt de gehele viering afgedrukt met een katern van liederen die passen bij de Schriftteksten van de zondag. Op de laatste pagina staan teksten ter verdieping en bezinning. Een persoonlijk jaarabonnement kost € 35,99 voor 60 uitgaven per jaar.

Openbaring_des_Heren_2021_B-jaar_DVK

Voor de zondagse liturgieviering maken we ook De Vierende Kerk. Hierin vindt u de zondagse liturgie, zonder liederenkatern. Een persoonlijk jaarabonnement op De Vierende Kerk bedraagt € 26,99 per jaar voor 60 uitgaven per jaar.

Met het All you can Read-abonnement kunt u alle e-boeken lezen die in onze app staan. Dit betekent heel veel leesplezier voor een klein bedrag per maand. Voor € 8,99 kunt u het abonnement afsluiten via onze website. Vul eenvoudig het aanmeldformulier in en uw account wordt aangemaakt binnen de app. U kunt direct beginnen met lezen.