Abonnementen

Berne Media biedt diverse abonnementen voor onze uitgaven aan. Op deze pagina vindt u alle abonnementen die wij voor u beschikbaar hebben.

4e_zondag_Advent_B-2020

Een persoonlijk jaarabonnement voor De Zondag Vieren bevat 5 boekjes per zending. Dat betekent dat u voor het hele kerkelijk jaar 12x de misboekjes in de brievenbus ontvangt.

Het jaarabonnement kost € 37,- excl. verzendkosten van € 17,50.

 

Ik neem een jaarabonnement

Daarnaast bieden we u de mogelijkheid om onze uitgaven te downloaden en te lezen via uw smartphone of tablet.

Download de app

Wat kunt u met de app:
Natuurlijk kunt u onze e-boeken lezen door ze aan te schaffen. Maar u kunt nu ook een abonnement nemen op het tijdschrift Vieren

Vieren_022020

Het tijdschrift Vieren, voor Liturgie en Spiritualiteit verschijnt 4 keer per jaar. In Vieren komen actuele thema’s op het snijvlak van liturgie-spiritualiteit en de pastorale praktijk van de geloofsgemeenschappen aan bod.

Vieren bestaat uit twee delen: het digitale magazine, volledig in kleur, en het gebruiksklare digitale werkschrift in zwart-wit. Het abonnement voor het tijdschrift Vieren kost € 19,99  per jaar.

Ik neem een jaarabonnement

Met het All you can Read-abonnement kunt u alle e-boeken lezen die in onze app staan. Dit betekent heel veel leesplezier voor een klein bedrag per maand. Voor € 8,99 kunt u het abonnement afsluiten via onze website. Vul eenvoudig het aanmeldformulier in en uw account wordt aangemaakt binnen de app. U kunt direct beginnen met lezen.

Ik neem een All you can Read-abonnement